Gococo

Min: €0 Max: €40

Sport steunkousen van de beste kwaliteit 

Gococo is een Zweedse fabrikant van sport steunkousen en sportbandages; zogenaamde 'compressie-sleeves'. In 2010 richtten de zweedse tweelingzussen Annie en Linnéa Wennergren het merk Gococo op. Hun visie was om hoogwaardige sport steunkousen en bandages te maken met een fris, scandinavisch design. En dat is ze zeker gelukt! De sport steunkousen van Gococo worden tegenwoordig veel in zowel de amateur- als de professionele sportwereld gedragen door atleten uit Zweden en andere Europese landen.
 

Materiaal

Als gepassioneerde sporters wisten de zussen hoe belangrijk het is om het juiste materiaal en het juiste design te hebben als het gaat om sport steunkousen en compressiebandages. De functie van de sport steunkousen en compressiebandages staat bij Gococo in het middelpunt. Dit heeft geleid tot het gebruik van het innovatieve materiaal Cocona®, in de Gococo producten.

Cocona® is met zijn extra snelle droogtijd, geur-reducerend vermogen en UV beschermende functie, één van de beste en meest innovatieve materialen. Daarnaast vindt er geen chemische behandeling plaats. Een echte aanrader voor alle sporters!
 

Productie

Gococo hecht er grote waarde aan dat de sport steunkousen en compressiebandages onder goede omstandigheden en voorwaarden worden vervaardigd. Gococo sport steunkousen worden daarom alleen in fabrieken gemaakt waarvan Gococo overtuigd is van goede omstandigheden en voorwaarden voor de werknemers.
 

Maat

Hoe u de juiste maat kiest voor producten van Gococo wordt uitgelegd bij het desbetreffende product.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »