Pedag

Min: €0 Max: €30

Pedag zorgt voor uw voeten

Wanneer het lopen moeilijk gaat, of zelfs pijnlijk wordt, merk je hoe belangrijk het is gezonde voeten te hebben. Er bestaat een grote verscheidenheid aan voetproblemen en 80 % van de bevolking heeft hier op de een of andere manier mee te maken. Pedag is er voor hen om deze problemen te voorkomen of te verlichten.

Pedag’s slogan is simpel maar veelzeggend: ’pedag. Fühlt sich gut an.’ (pedag. Voelt goed). Want elke stap die u met Pedag zet voelt goed. De inlegzolen en steunzolen bieden een loopcomfort als nooit tevoren, en ze zitten ook gewoon lekker.

Pedag zorgt voor uw voeten. Met een selectie van wellness steunzolen, inlegzolen en gelproducten worden u en uw voeten verwend. De inlegzolen en correctiezolen worden in samenwerking met orthopeden vervaardigd om voetproblemen te verzachten. 
 

Kwaliteit sinds 1955

Pedag is een Duits bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en welzijn. Sinds 1955 produceren zij high quality inlegzolen, steunzolen en onderhoudsproducten voor schoenen, en hun producten worden in meer dan 50 landen verkocht en gewaardeerd. De artikelen hebben hoge functionaliteit, zijn milieuvriendelijk gefabriceerd, veelal in Duitsland, en zijn in samenwerking met orthopedisten vervaardigd.


Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »