Klantenservice
1 Over Butik21
1.1 Waar kan ik meer informatie vinden over Butik21 als bedrijf?
Butik21 is onderdeel van NHM Supplies AB - een Zweeds bedrijf gevestigd in Bromma, Zweden. Onze webwinkel werd in 2007 gelanceerd in Zweden en bestaat tegenwoordig in 8 verschillende talen. Indien u meer wilt weten over Butik21 kunt u terecht op de pagina: "Over ons".
1.2 Waarom berekent Butik21 25% btw?
De prijzen op onze website zijn inclusief 25% btw. Butik21 is een Zweeds bedrijf gevestigd in Bromma, Zweden en wij verkopen goederen aan en verzenden goederen naar consumenten in andere EU-landen. Indien een buitenlands bedrijf (zoals Butik21) goederen verkoopt aan en verzendt naar consumenten in een ander EU-land (bijvoorbeeld Nederland), moet dit bedrijf zich daar inschrijven en btw aanrekenen volgens het tarief van dat land, tenzij de totale verkoop per jaar minder bedraagt dan de btw-drempel in het betrokken land. In Nederland bedraagt de bovengrens 100 000 euro. Aangezien de totale verkoop van Butik21 per jaar in Nederland minder bedraagt dan 100 000 euro hoeft Butik21 zich niet in te schrijven in Nederland en het Nederlandse btw-tarief aan te rekenen. U - als consument - betaalt één keer btw en dat is in het land waar u de aankopen doet (in dit geval Zweden en Zweden heeft een btw-tarief van 25%).
2 Contact
2.1 Hoe kan ik contact opnemen met Butik21?
U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, onze website en sociale media. 

 • Telefoon: +46 8 27 88 50
  Let op: het gaat hier om een buitenlands telefoonnummer (ons hoofdkantoor bevindt zich in Zweden), extra kosten kunnen daarom in rekening worden gebracht. De Nederlandse klantenservice is niet altijd aanwezig op het hoofdkantoor; bij afwezigheid wordt u in het Engels te woord gestaan.
 • E-mail: info@butik21.nl
  Bereik onze Nederlandse klantenservice direct via ons e-mailadres. U krijgt altijd in het Nederlands antwoord.
 • Via de website
  U kunt op deze pagina aan de rechterkant van het scherm direct een bericht naar ons sturen. Dit is ook mogelijk via alle productpagina's indien u een vraag wilt stellen over een bepaald product.
 • Sociale media
  Butik21 is ook via o.a. Facebook te bereiken. 
3 Betaalmethoden
3.1 Op welke manieren kan ik betalen bij Butik21?
U kunt momenteel op 6 verschillende manieren betalen bij Butik21. Op deze pagina vindt u al onze betaalmethoden.
4 Verzending en levertijd
4.1 Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen altijd slechts €2,99 ongeacht hoe groot uw bestelling.
4.2 Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Indien uw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur is geplaatst (en betaald), wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van Zweedse feestdagen). Uiteraard ontvangt u een e-mail van Butik21 wanneer uw bestelling is verzonden. 
4.3 Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Uw bestelling wordt verstuurd als brievenbuspost, dat wil zeggen: in een speciale enveloppe die door de brievenbus past. Deze verzending wordt niet voorzien van een Track & Trace code. Bij grotere bestellingen kan Butik21 er voor kiezen om de bestelling als pakket én aangetekend te versturen. Uiteraard worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht.
4.4 Wat is de levertijd?
De levertijd bedraagt normaliter 3 - 4 werkdagen. Het kan soms echter voorkomen dat de levertijd langer is. Butik21 heeft geen invloed op de postbezorging; niet in Zweden en niet in Nederland. Indien uw bestelling niet is aangekomen zal Butik21 uw bestelling nogmaals (gratis) naar u verzenden; Butik21 doet dit echter pas na het verstrijken van 10 werkdagen. Mocht u beide bestellingen ontvangen dan wordt u vriendelijk verzocht om één van de bestellingen aan ons te retourneren; de goedkoopst mogelijke verzendoptie volstaat en Butik21 betaalt deze kosten natuurlijk aan u terug. Het geld zal overgeschreven worden naar de rekening waarmee de bestelling ook betaald is.
5 Ruilen en retourneren
5.1 Is het mogelijk om producten te ruilen/retourneren?
Ja, dit is mogelijk. Voor meer informatie verwijzen wij u graag verder naar deze pagina.
6 Wasvoorschriften en onderhoud
6.1 Hoe zorg ik ervoor dat mijn producten lang meegaan?
Voor meer informatie over de wasvoorschriften en het onderhoud van de producten verwijzen wij u graag verder naar deze pagina.
Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »