Over ons

Welkom bij Butik21!

Butik21 is een Zweeds bedrijf gevestigd in Bromma (een stadsdeel van de gemeente Stockholm), Zweden. Onze webwinkel werd in de herfst van 2007 gelanceerd in Zweden toen wij zagen dat er geen enkel bedrijf een eenvoudige en handige manier aanbood voor consumenten om één of twee paar steunkousen op het internet te kunnen bestellen, zonder hoge verzend- of administratiekosten te moeten betalen. Daarnaast wilden wij steunkousen aanbieden met leuke kleuren en moderne prints omdat het dragen van steunkousen helemaal niet saai hoeft te zijn!

Ons idee werd al snel een groot succes en inmiddels bestaat onze webwinkel in 8 verschillende talen zodat onze producten in heel Europa te bestellen zijn.

In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid en wij kunnen u nu o.a. steunkousen, medische compressiekousen (= therapeutische elastische kousen) en orthopedische producten aanbieden tegen scherpe prijzen, die eenvoudig en snel te bestellen zijn zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het ontwerp.

Butik21 is onderdeel van:

Nyström Health and Medical Supplies AB
Ekbacksvägen 32 3tr
168 68 Bromma
Zweden

(Zweeds) btw-nummer: SE556738912601
Ingeschreven bij de Zweedse Kamer van Koophandel onder het nummer 556738-9126.

Bedrijfsleider: L. Torsslow
 

Contactgegevens:

E-mail: info@butik21.nl
Telefoon: +46 8 27 88 50 (buitenlands tarief). Indien de Nederlandse klantenservicemedewerk(st)er niet aanwezig is, wordt u in het Engels te woord gestaan.

Retouradres:
Butik21
Box 110 50
161 11 Bromma
Zweden

Namens het hele team van Butik21 wensen wij u heel veel winkelplezier! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »