Klantbeoordelingen

Bij Butik21 maken wij gebruik van het onafhankelijke consumentenplatform Trustpilot om onze klanten de mogelijkheid te geven om hun mening en ervaring te delen met anderen. Hieronder leest u een selectie van deze beoordelingen.

Als u een bestelling heeft geplaatst bij Butik21 ontvangt u na enkele dagen een e-mail van Trustpilot waarin u wordt gevraagd om uw aankoopervaring bij Butik21 te beoordelen. De keuze is uiteraard aan u of u dit wel of niet wilt doen en als u liever een anonieme recensie achterlaat kan dit ook door "anoniem" te vermelden als naam.

Wij vragen u om onze webwinkel te beoordelen op o.a. serviceniveau en gebruiksvriendelijkheid. De reviews kunnen daarom gaan over bijvoorbeeld de klantenservice, de levering, de communicatie met Butik21 en het retourbeleid. Houd er rekening mee dat Trustpilot als zodanig geen platform is voor productbeoordelingen; productbeoordelingen kunt u schrijven bij het desbetreffende product.

Namens het hele team van Butik21 bedanken wij u voor uw feedback!

<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="539ad60defb9600b94d7df2c" data-businessunit-id="52492a51000064000576dab5" data-style-height="500px" data-style-width="100%" data-stars="4,5">
  <a href="https://nl.trustpilot.com/review/butik21.nl" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »