Verzending & levering

Verzendkosten

De verzendkosten bij Butik21 bedragen altijd slechts €2,99 - ongeacht hoe groot uw bestelling.
 

Verzendmethoden

Uw bestelling wordt verstuurd als brievenbuspost, dat wil zeggen: in een speciale enveloppe die door de brievenbus past. Deze verzending wordt niet voorzien van een Track & Trace code. 
Bij grotere bestellingen kan Butik21 ervoor kiezen om de bestelling als pakket én aangetekend te versturen. Uiteraard worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht.
 

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden zodra Butik21 uw betaling heeft ontvangen. Indien uw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur is geplaatst (en betaald), wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van Zweedse feestdagen). U ontvangt een e-mail van Butik21 wanneer uw bestelling is verzonden. 
 

Levertijd

U kunt ervan uitgaan dat u uw bestelling binnen 3 - 4 werkdagen in huis heeft. In de meeste gevallen wordt de bestelling binnen 3 - 4 werkdagen bezorgd, maar het kan soms langer duren. Butik21 heeft geen invloed op de postbezorging; niet in Zweden en niet in Nederland. Indien uw bestelling er na 4 werkdagen nog niet is, vragen wij u om geduld. Butik21 zal stappen ondernemen als uw bestelling na het verstrijken van 10 werkdagen nog niet is bezorgd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »