Reiskousen

Min: €0 Max: €35

Tijdens (vlieg)reizen zit u vaak lang stil met gebogen knieën. Hierdoor werken de spieren in uw kuiten minder hard waardoor het lichaam juist extra hard moet werken om het bloed vanuit de (onder)benen weer terug naar het hart te pompen. Een veelvoorkomend probleem is daarom ook dat men last krijgt van opgezwollen enkels en benen. Door het dragen van steunkousen helpt u uw lichaam door een constante druk uit te oefenen op uw benen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd. Zo voorkomt u vermoeide, zware en/of opgezwollen enkels en benen.

In principe kunt u alle steun- en compressiekousen dragen tijdens het reizen, maar de reiskousen van Butik21 zijn gemaakt van dunner materiaal zodat u tijdens de reis geen last krijgt van extreem warme voeten en benen. Daarnaast worden kousen gemaakt van bamboe aanbevolen omdat deze thermo-regulerend zijn: ze houden de drager warm bij koude temperaturen en koel bij warme temperaturen. Ideaal voor in het vliegtuig!

Meer informatie over vliegkousen vindt u hier.


Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »