Sportcompressiekousen

Min: €0 Max: €50

Het dragen van steunkousen tijdens het sporten zorgt ervoor dat de doorbloeding in de benen wordt gestimuleerd. Sportcompressiekousen zorgen tevens voor een goede ondersteuning van zowel benen als spieren. Veel sporters ervaren dat zij beter presteren door het gebruik van sportcompressiekousen. De kousen worden ook gedragen om blessures helpen te voorkomen. Het dragen van steunkousen ná het sporten wordt ook aangeraden voor een sneller herstel. Ons advies is om de steunkousen niet meteen uit te trekken na het sporten, of een schoon paar aan te trekken na het douchen.

Sportcompressiekousen zijn speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens het sporten. De kousen zijn vaak versterkt zodat ze minder snel slijten en gemaakt van materialen die goed ademen en snel drogen. Bij ons vindt u kniehoge sportcompressiekousen, lage sportsokken en compressie tubes met bijbehorende enkelsokken.


Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »