Voetverzorgingsproducten

Min: €0 Max: €40

Voetproblemen zijn veelvoorkomend en heel verschillend. Waar het ene probleem slechts voor lichte irritatie zorgt, kan het andere probleem het staan of lopen zeer pijnlijk maken. Butik21 heeft een uitgebreid assortiment aan orthopedische hulpmiddelen voor verschillende voetproblemen, waaronder hallux valgus (= scheefstand van de grote teen) en hielspoor. In het menu aan de linkerkant kunt u een keuze maken tussen verschillende categorieën.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die uitkomst bieden bij hallux valgus, zoals teenspreiders die de stand van de grote teen corrigeren en beschermkussentjes die de druk en de pijn op de knobbel reduceren. Op de pagina met teenspreiders vindt u verschillende modellen die u kunt dragen in schoenen en zelfs in teenslippers. De hamerteen producten van Butik21 bestaan uit producten die de stand van de tenen corrigeert en die uw tenen beschermen waardoor de pijn afneemt. Voor hielspoor problemen vindt u in ons assortiment verschillende soorten zooltjes voor ondersteuning en verlichting. Op de pagina voor likdoorns vindt u schuim- en gelringen en beschermkokers. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan verschillende inlegzolen voor bijvoobeeld de voorvoet, de hiel of voor de voetboog.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Onze klantenservice staat voor u klaar! Wij zijn te bereiken via info@butik21.nl.


Pagina 1 van 6
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »