Teenspreiders

Min: €0 Max: €25

Butik21 heeft verschillende modellen teenspreiders in het assortiment. Hier vindt u eenvoudige teenspreiders gemaakt van (siliconen)gel, teenspreiders met een extra bescherming voor de grote teen en/of het teengewricht en zelfs teenspreiders met bescherming rondom de voet. Bekijk hier een "instructiefilmpje" (geleend van onze Zweedse zusterwinkel) waarin een aantal verschillende teenspreiders gepresenteerd worden.

Aangezien wij verschillende teenspreiders in ons assortiment hebben is het belangrijk dat u een teenspreider kiest die qua vorm en maat goed bij uw wensen past. Niet elke teenspreider is namelijk geschikt voor elke activiteit: de teenspreider die goed in wandelschoenen past kan minder fijn zitten in bijvoorbeeld schoenen met hoge hakken.
Belangrijk: gebruik een teenspreider nooit gedurende 24 aaneengesloten uren. Het is belangrijk dat u het product af en toe verwijdert zodat de huid kan ademen en irritaties worden voorkomen.


Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »