Steunkousen

Min: €0 Max: €75

Door 's ochtends steunkousen aan te trekken, voorkomt u dat u 's avonds last krijgt van vermoeide en zware benen. Door het dragen van steunkousen wordt de doorbloeding in de benen gestimuleerd waardoor de kousen helpen bij het voorkomen van trombose tijdens lange (vlieg)reizen, de benen ontlasten tijdens de zwangerschap en helpen bij spataderen. Daarnaast worden steunkousen aangeraden om te dragen als u dagelijks een lange tijd zit, staat of loopt.

Bij Butik21 verkopen wij denier steunkousen. De druk van deze steunkousen wordt bepaald door de dikte van de garens (= denier). In tegenstelling tot medische compressiekousen (therapeutische elastische kousen) vallen denier steunkousen niet onder de Europese Richtlijn Medische Hulpmiddelen en daarom bestaat er voor deze kousen geen vastgestelde drukverdeling. Alleen kwalitatief hoogwaardige steunkousen zijn voorzien van een gradueel drukverloop en uiteraard voldoen alle steunkousen van Butik21 hieraan.

In het menu aan de linkerkant kunt u een keuze maken tussen verschillende modellen steunkousen, zoals kniehoge steunkousen voor dames of heren, stay-up steunkousen en steunpanty's. In ons assortiment vindt u zowel klassieke modellen, als moderne steunkousen met leuke kleuren en prints want bij Butik21 geloven wij dat het dragen van steunkousen echt niet saai hoeft te zijn! Veel winkelplezier!


Pagina 1 van 11
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »